Over Welmecon

Sinds de start van Welmecon in 1992 staan aandacht voor de klant en maatwerk oplossingen centraal. De naam, een afkorting van Welding Metal Constructions dragen we met trots. Ook al zijn we in onze communicatie vaak bescheiden. Als familiebedrijf zijn we simpelweg voornamelijk bezig met de kwaliteit van onze producten. Creatieve oplossingen die het werk voor onze klanten makkelijker maken en gebouwen mooier en duurzaam. Doen wat je belooft, daar komt het op neer.

“DECENNIA AAN ERVARING ONDER ÉÉN DAK

De tijd gaat snel. Inmiddels hebben we decennia aan ervaring op het gebied van dak- en gevelbekleding. Veel oude rotten werken hier nog altijd. Samen met een groep enthousiaste jonge gasten, kunnen we eerlijk zeggen dat we een prachtige balans in het team hebben. Onze opdrachtgevers waarderen het bovendien als ze op locatie steeds dezelfde koppen zien. Dat vertrouwen is de basis van onze kwaliteit. Twintig man sterk, verdeeld over tekenkamer, werkvoorbereiding, boekhouding, zetterij en montage, zet zich dagelijks in voor bouwprojecten door heel Nederland. Maar het start allemaal onder 1 dak.

WE LEGGEN DE LAT GRAAG HOOG

Op zoek naar een specialist in dak- en gevelsystemen, een partner die denkt in oplossingen en die zorgt voor een creatieve constructie? Passend en verrassend maatwerk is vooral goed luisteren en weten wat je doet. Daag ons gerust eens uit. We zijn u graag van dienst.