Maatwerk

DE JUISTE MAAT VOOR IEDER PROJECT

Onder maatwerk verstaan we aluminium en stalen zetwerk dat speciaal voor een project wordt samengesteld. Denk hierbij aan de kaders van bloemkozijnen, boeiranden, muurafdekkers, waterslagen en nog veel meer. Als het nodig is, tekenen we het maatwerk en meten we het in op locatie.

Na het uitwerken van het zetwerk, eventueel in 3D, wordt het gezet in onze eigen fabriek. De hoeken worden gelast in onze lasserij. In de laatste fase worden de producten gepoedercoat in elke gewenste kleur of geanodiseerd voor een meer natuurlijke uitstraling. Zowel standaard RAL kleuren tot klant specifieke kleuren zijn mogelijk

Bij ons kun je terecht voor zowel standaard als niet-standaard zetwerk. Neem gerust een kijkje op onze projectenpagina om een idee te krijgen van wat er mogelijk is. Heb je specifieke wensen of vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van wat wij kunnen leveren:

  • Bloemkozijnen: Deze kaders zijn ideaal om de kozijnen heen en voegen echt iets toe aan de uitstraling van jouw gevel.
  • Muurafdekkers: Bescherm je muren tegen weersinvloeden met stijlvolle muurafdekkers die precies passen bij jouw woning of gebouw.
  • Waterslagen: Voorkom vochtproblemen door gebruik te maken van hoogwaardige waterslagen die water effectief afvoeren zonder schade aan je gevel toe te brengen.
  • Boeiranden: Geef je dakranden een strakke en nette afwerking met boeiranden op maat gemaakt voor jouw project.
  • Penanten: Versterk de uitstraling van je entree of gevel met penanten die zorgen voor een solide en imposante look.
  • Luifels: Voeg een vleugje elegantie toe aan je ingang met een maatwerk luifel die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Of je nu iets standaards nodig hebt of juist op zoek bent naar iets unieks, wij hebben de expertise in huis om aan al jouw wensen te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!