Wel 30 jaar ontwikkeling

We gaan niet opeens sentimenteel doen, maar even terugkijken is wel op z’n plaats. De tijd is gevlogen en wat is er ontzettend veel veranderd in die dertig jaar. Niet alleen binnen de Welmecon organisatie, maar ook daarbuiten. De opkomst van het internet en sociale media, de smartphone en de pieken en dalen in de huizenmarkt om er maar een paar te noemen.

 

Welmecon groeide gestaag in dezelfde periode. Van ambitieuze eenpitter aan de Zoudenbalchstraat 12, naar volwassen en leidend handels- en montagebedrijf. Zeker als het gaat om echt maatwerk. We denken met een glimlach terug aan de lasserij voor staalconstructies met de ingang aan het Kerkplein, net achter Garage Doff. De verhuizing naar ons huidige pand aan het Noorderveld 13 in 1999. Het was behoorlijk op de groei en tot eind 2008 hebben we zelfs een deel verhuurd. Maar die ruimte is inmiddels alweer een hele tijd ingevuld.

 

Veilig onder dak

Ons team groeide, maar de vaste kern en het familiegevoel bleven bestaan. Het zit wel goed hier achter de gevel. We zijn er bovendien trots op dat we nog steeds een eigen zetterij en lasserij in het pand herbergen. We kunnen veel van de benodigde producten zelf produceren en dat maakt ons flexibel en efficiënt. Handelsbedrijf én montagebedrijf. Dat kan niet iedereen zeggen.